Όλοι στη γιορτή της Ένωσης παλαιμάχων της Αθήνας! (Κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας)

 

ΑΘΗΝΑ

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας σε μια εκδήλωση-γιορτή διοργανώνει η Ένωση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Αθήνας.


Η τελετή που χρόνο με το χρόνο τείνει να γίνει θεσμός, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 17/1 στο Δημαρχείο του Χαϊδαρίου.


Το παρόν στην εκδήλωση θα δώσουν πολλές μορφές του ποδοσφαίρου που κοσμησαν ή κοσμούν ακόμα τα γήπεδα της Αθήνας μέσω του τουρνουά των παλαιμάχων.


Η ώρα έναρξης έχει οριστεί για τις 18:00μμ.

 

 

Καλή χρονιά από την Ένωση των παλαιμάχων της Αθήνας!

ΑΘΗΝΑ

Το 2017 οδεύει ολοταχώς προς το τέλος του και η Ένωση των παλαιμάχων της Αθήνας εύχεται σε όλον τον ποδοσφαιρικό και όχι μόνο κόσμο καλή χρονιά! Το νέο έτος να φέρει υγεία και χαρούμενα πρόσωπα σε όλους.

 

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε και πάλι η Ένωση παλαιμάχων της Αθήνας (μοίρασαν δώρα )

ΑΘΗΝΑ

Το ορφανοτροφείο Αγία Τριάδα Ιλίου επισκέφθηκε η Ένωση παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Αθήνας. Ο πρόεδρος κ. Σαρρηδημητρίου και το ΔΣ μοίρασαν  δώρα και προσέφεραν αγάπη και χαρά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτινές μέρες. 


Η Ένωση παλαιμάχων της Αθήνας εύχεται σε όλους τους παλαιμάχους και τα σωματεία χρόνια πολλά με υγεία και καλή χρονιά. Η διοίκηση της Ένωσης ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο Ιλίου Ιωάννη Χαραλαμπόπουλο για την παρουσία του.

 

 

 

 

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά

 

 

ΑΘΗΝΑ

Η Ένωση των παλαιμάχων της Αθήνας εύχεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά και όλο τον κόσμο χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά, με υγεία, ευτυχία και βεβαίως περισσότερες χαρές από ότι λύπες!

 

Το ραντεβού ανανεώνεται στα γήπεδα...

Subcategories

Newsletter

Τα νέα της Ε.Π.Π.Α στο email σας...

Ακολουθήστε μας...

      

Πρόγραμμα Αγώνων

Βαθμολογίες

Αποτελέσματα / Σκορ