Ενίσχυση από τη Μικτή παλαιμάχων Αθήνας και τους παλαίμαχους Πετραλώνων

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

ΑΘΗΝΑ

Φιλικό παιχνίδι θα δώσει η Μικτή παλαιμάχων της Αθήνας στις 19/11 και ώρα 21.30 με την ομάδα των παλαιμάχων των Πετραλώνων.


Σκοπός είναι η ενίσχυση δύο βετεράνων ποδοσφαιριστών και για αυτό καλούνται να δώσουν βροντερό παρόν όλα τα μέλη της Ενωσης για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

 

Ομαλή διεξαγωγή στο Αφιδναϊκός-Γλυκά Νερά (Για το τουρνουά των παλαιμάχων της Αθήνας)

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

ΑΘΗΝΑ

Σε ομαλό πλαίσιο διεξήχθη την περασμένη Δευτέρα η αναμέτρηση μεταξύ του Αφιδναϊκου και των Γλυκών Νερών, για την 4η αγωνιστική του τουρνουά των παλαιμάχων της Αθήνας.


Παρά τις αρκετές ελλείψεις κυρίως από την πλευρά της ομάδα των Γλυκών Νερών, το παιχνίδι κύλισε χωρίς προβλήματα και οι ποδοσφαιριστές ανανέωσαν το ραντεβού τους με τα γήπεδα για την ερχόμενη Δευτέρα.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου 03/11/2018 ώρα 19.00 στο γήπεδο Τ.Χαραλαμπίδης

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

ΑΘΗΝΑ

Με πρωτοβουλία των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Δάφνης Δάσους 

Χαϊδαρίου και με τη συμμετοχη του Κέντρου Λαογραφίας και Πολιτισμού Δυτικής Αττικής θα πραγματοποιηθεί η


1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ στο Χαϊδάρι.Πρόκειται για μια εκδήλωση με τη φιλοδοξία να πραγματοποιείται κάθε χρόνο,να βρει μιμητές και να προάγει τον αθλητισμό ,τον πολιτισμό και την παιδεία στην περιοχη μας.


Στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί αγώνας ποδοσφαίρου Παλαιμάχων, μεταξύ των ομάδων Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου και Απόλλωνα Αθηνών, που ανταποκρίθηκαν άμμεσα στο λόγο για τον οποίο γίνεται η εκδήλωση. 


Πριν την έναρξη του αγώνα θα γίνει επίδειξη παραδοσιακών χορών απο το Κέντρο Λαογραφίας και Πολιτισμού Δυτικής Αττικής.


Στα πλαίσια της εκδήλωσης η ομάδα των Παλαιμάχων Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου θα προσφέρει απο ενα laptop στο 1ο και 8ο Δημοτικά σχολεία και 5ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου, ενώ το Κέντρο Λαογραφίας και Πολιτισμού θα προσφέρει 10 δωρεάν εγγραφές και συνδρομές για το κάθε σχολείο, με σκοπό την εκμάθηση παραδοσιακών χορών.


Θα είναι η πρώτη φορα που πραγματοποιείται μία τέτοιου είδους εκδήλωση στην περιοχή μας, ελπίζοντας ότι θα βρει μιμητές και θα δώσει ενα φωτεινο παράδειγμα συνεργασίας στους μικρούς μαθητές. Αυτό της Ένωσης, του Αθλητισμού,του Πολιτισμού και της Παιδείας. Η συνεργασία αυτή, θα έχει και τη συμμετοχή και συμπαράσταση των ακαδημιών της ομάδας Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου.


Σας περιμένουμε όλους κοντά μας στις 03/11/2018 ημέρα Σάββατο και ώρα 19.00 στο γήπεδο Τ.Χαραλαμπίδης για να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια και τον αγώνα χωρίς ιδιοτελείς σκοπούς, παρά μόνο με γνώμονα το κοινό καλό.Οι Πρόεδροι των Συλλόγων


Παπαχαρίσης Γ.

Παλαίμαχοι Δάφνη Δάσους Χαϊδαρίου

Όμορφες εντυπώσεις από το Φώκαια-Γαλαξίας (Τουρνουά παλαιμάχων της Αθήνας)

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

ΑΘΗΝΑ

Άποψη φιλοξενία και πολύ καλο το κλίμα στο χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα σε Φώκαια και Γαλαξία, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Φώκαιας για την 3η αγωνιστική του τουρνουά των παλαιμάχων της Αθήνας. 


Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι άνθρωποι του Γαλαξία θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια τον υπεύθυνο της ομάδας της Φώκαιας, που σε μια στιγμή έντασης έδρασε με  απόλυτη ψυχραιμία δείχνοντας τρομερή συμπεριφορά ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Subcategories

Newsletter

Τα νέα της Ε.Π.Π.Α στο email σας...

Ακολουθήστε μας...

      

Πρόγραμμα Αγώνων

Βαθμολογίες

Αποτελέσματα / Σκορ