ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Πενήντα χρόνια ιστορίας συμπληρώνει η ομάδα των Ανω Λιοσίων, ο ιστορικός ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ. Αυτή την ιστορία δεν μπορεί να την γνωρίζει και να την σέβεται κανείς καλύτερα από τους πρωταγωνιστές των πέτρινων χρόνων, τον σύλλογο παλαίμαχων ποδοσφαιριστών ο οποίος ιδρύθηκε το 1999 από ανθρώπους που τίμησαν την φανέλα του συλλόγου.

Το διοικητικό συμβούλιο το απαρτίζουν άνθρωποι του μόχθου και της καθημερινότητας που έχουν μέσα τους την φλόγα του ποδοσφαίρου και της προσφοράς, όπως οΐ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΙΑΚΟΥΛΗΣ πρόεδρος, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΛΗΣ αντιπρόεδρος α', ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΒΡΑΜΗΣ αντιπρόεδρος β', ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ γενικός γραμματέας, ΝΙΚΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ταμίας, ΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΛΟΚΟΥΖΑΣ μέλη. Κοντά τους βρίσκονται και στηρίζουν με την παρουσία τους τις δράσεις του συλλόγου τα υπόλοιπα μέλη που είναι οι: Στ.Καρυπίδης, Σωτ.Αγγελάκης, Νικ. Ακριβός, Γιωρ.Βάτσης, Γιωρ. Γκούβρας, Νικ. Καμπόλης, Αλεξ. Κριτής, Βαγ. Λαγός, Κωστ. Μουζής, Χρ. Παππούς, Δημ. Μωραγιάννης, Γιωρ. Σκαρλάτος, Σταυρ. Σκέρλος, Σταυρ. Τσαντής, Βασ. Τσαρμποπούλος, Γιωρ. Χειράκης, Ακης. Χουλιάρας · · '

Τα γραφεία του συλλόγου στεγάζονται στο δημοτικό στάδιο στα Ανω Λιόσια και κατά καιρούς έχουν δοθεί μια σειρά από αγώνες με φιλανθρωπικό περιεχόμενο όπως για τους σεισμόπληκτους των Ανω Λιοσίιον, συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση αδύναμων οικογενειών καθώς και πραγματοποίηση αιμοδοσίας. Αγωνιστικά η ομάδα ποδοσφαίρου έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια πάρα πολλά παιχνίδια αφού είναι από τους υποστηριχτές του πρωταθλήματος της 'Ένωσης παλαίμαχων Αθήνας καθώς και με τον Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Πανιώνιο, Καλαμάτα, Λεβαδειακό. Χαλκίδα, τον σύλλογο Νεοπλασματικής Αθηνών και φυσικά πάντα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του συλλόγου μιας και όλα τα παιχνίδια είχαν φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Κατά καιρούς έχουν αγωνιστεί στον σύλλογο μεγάλα ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως οι Μίμης Παπαιωάννου, Γιώργος Πα-ράσχος, Γιάννης Παθιακάκης, Γιώργος Πλεξίδας, Αλέκος Δρόσος, Στάθης Σταθόπουλος.

Newsletter

Τα νέα της Ε.Π.Π.Α στο email σας...

Ακολουθήστε μας...

      

Πρόγραμμα Αγώνων

                                                                     
ΟΜΙΛΟΣ Δ' 

   

18-3


1-4

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΧ.-ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΧ.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΚΟΡΩΝΙΔΑ

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΚΑΛΥΒΙΑ-ΙΑΣΩΝ

ΚΟΡΩΝΙΔΑ-ΚΑΛΥΒΙΑ

ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

ΙΑΣΩΝ-ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ-ΠΕΥΚΗ

ΠΕΥΚΗ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

   

8-4

15-4

ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ-ΚΑΛΥΒΙΑ

ΚΑΛΥΒΙΑ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΧ.-ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΙΑΣΩΝ

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ-ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ

ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ-ΚΟΡΩΝΙΔΑ

ΚΟΡΩΝΙΔΑ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΧ.-ΠΕΥΚΗ

ΠΕΥΚΗ-ΙΑΣΩΝ

   

6-5

13-5

ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

ΚΑΛΥΒΙΑ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΧ.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΧ.-ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ

ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΚΑΛΥΒΙΑ

ΙΑΣΩΝ-ΚΟΡΩΝΙΔΑ

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ-ΙΑΣΩΝ

ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΠΕΥΚΗ

ΠΕΥΚΗ-ΚΟΡΩΝΙΔΑ

   

20-5

27-5

ΙΑΣΩΝ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ-ΚΟΡΩΝΙΔΑ

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΧ.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΧ.-ΙΑΣΩΝ

ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

ΚΟΡΩΝΙΔΑ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ

ΚΑΛΥΒΙΑ-ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ

ΚΑΛΥΒΙΑ-ΠΕΥΚΗ

ΠΕΥΚΗ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ

   

3-6

 

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

 

ΚΟΡΩΝΙΔΑ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΧ.

 

ΙΑΣΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΚΑΛΥΒΙΑ

 

ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ-ΠΕΥΚΗ

 
   

Βαθμολογίες

Αποτελέσματα / Σκορ